Oversigt

Anette Jensen

Kontorchef

Uddannelse:
Regnskabsassistent med speciale i økonomi

Faglighed og funktion

Anette er uddannet regnskabsassistent med speciale i økonomi fra Carl Bro. Hun arbejder som kontorchef og varetager blandt andet opgaver som at opdatere regnskabet, lave løn til alle ansatte samt HR-relaterede opgaver. Derudover er hun ansvarlig for indkøb til firmaets daglige drift og andre administrative opgaver.

Motivation

Det er den ekstra omtanke for trivslen på arbejdspladsen, der er med til at motivere Anette. Hun sætter en ære i at gøre små ting, som kan få stor betydning for de ansatte. Det kan f.eks. være ved at sørge for, at de gode kuglepenne er på lager, at der er mælk til kaffen, og at der er styr på de ansattes løn.

I Anettes tidligere jobs har hun set alle sider af både regnskab og administration. Takket være den brede erfaring er det naturligt for kontorchefen at hjælpe til dér, hvor der er brug for hende - det kan være at sørge for morgenmad om fredagen, afstemme banken inden deadline eller registrere fejl på en kloakplan efter en tv-inspektion.

Fritid

I fritiden spiller Anette håndbold og forsøger sig med løbeture i ny og næ. Derudover elsker hun at se serier – både gode og dårlige. Det er den perfekte måde for hende at koble helt af på.