Oversigt

Christian Winther Bruun

VVS-ingeniør

Uddannelse:
Diplomingeniør DTU – Bygningsdesign

Faglighed og funktion

Christian er uddannet diplomingeniør indenfor bygningsdesign på DTU i Lyngby. Til dagligt arbejder han som VVS-/Installationsingeniør og varetager opgaver med blandt andet energirammeberegning for nye enfamiliehuse, indeklimasimulering for kontrol af overophedning og luftkvalitet i nye og eksisterende kontorbyggerier og dimensionering samt projektering af ventilationsanlæg for kontorbyggerier.

Motivation

Muligheden for at skabe en bedre hverdag for folk ved at skabe et godt indeklima, er det, som er den største motivationsfaktor for Christian. Han sætter en ære i at se et projekt gå fra tegninger på computeren til en virkelig bygning, der løbende kan ses i udvikling i hverdagene.

Christians IT-kundskaber fra universitetet er med til at gøre det let for ham hurtigt at kunne tegne og dimensionere det nødvendige i et projekt.

Fritid

Christian har stor interesse for at dyrke sport. Uanset om det er fodbold eller paddel tennis, så forsøger VVS-Ingeniøren at spille minimum 1 gang om ugen. Den fysiske aktivitet er en måde, Christian kan slippe energi ud og samtidig lade batterier op efter en hård arbejdsuge.