Oversigt
Jesper Høyer

Jesper Høyer

Bygningskonstruktør

Uddannelse: Bygningskonstruktør

Faglighed og funktion

Jesper er uddannet Bygningskonstruktør fra KEA. Til dagligt varetager han funktioner som projektleder og bygherrerådgiver. Jesper beskæftiger sig i praksis med blandt andet projektering, hjælper bygherre med at afklare og udbedre tekniske udfordringer samt registrering og vurdering af eksisterende bygninger.

Motivation

Jesper motiveres af at føre byggesager fra første møde med bygherre til at opnå en tilfredsstillende afslutning ved hvert enkelt projekt. Derudover drives Jesper af at kunne hjælpe bygherre med af skabe afklaring på aktuelle problemstillinger, så der kan skabes de bedste løsninger til glæde for kunden. Generelt sætter Jesper pris på at kunne blive fagligt udfordret gennem nye opgaver og samarbejder. Jesper trækker på flere års erfaring, og han har med tiden opnået en bred, faglig forståelse for brandteknik, fugt teknik og sikkerhedskoordinering. Forståelsen er med til at hjælpe Jesper i de meget varierede typer af opgaver, han får stillet i sit arbejde.

Fritid

I fritiden nyder Jesper at være sammen med familien. Han er aktiv med både jagt og hundetræning, der giver ham mulighed for at koble fra i naturen og lade op med ny energi. Når tiden tillader, er Jesper gerne aktiv på badmintonbanen.