Oversigt
Niels Peder Ravnshøj

Niels Peder Ravnshøj

Bygningskonstruktør

Uddannelse: Bygningskonstruktør

Faglighed og funktion

Niels Peder er uddannet Bygningskonstruktør fra KEA i 2016 og er desuden uddannet tømrer inden da. Han tager sig primært af opgaver med projektering, myndighedsbehandling og udbud af både større og mindre projekter. Derudover har han gerne ansvaret for den efterfølgende projektledelse i forbindelse med projekternes udførsel.

Motivation

Det er den direkte kontakt til og dialog med både bygherre, slutbruger og entreprenør, der driver og motiverer Niels Peder i sit arbejde. Afvekslingen imellem projekteringsopgaver på kontoret, projektledelse, problemløsning på byggepladserne og variationen i byggesagernes størrelser gør, at der ikke er to arbejdsdage, som er ens. Som følge af sin fortid som tømrer falder det Niels Peder naturligt at færdes på en byggeplads.

Det, at Niels Peder selv har stået i den udførendes sted, giver en helt særlig forståelse for opgavens kompleksitet samt respekt for de mennesker, som står med hænderne i det.

Fritid

Én af Niels Peders store interesser er cykling. Uanset om det er en rolig aftentur på racercyklen eller en intens tur i skoven på mountainbike, så har det på hver sin måde en afstressende effekt og giver Niels Peder fornyet energi.